Om mig


Att möta kunder och jobba kreativt med hela tiden nya projekt är varför jag efter 22 år i branschen och 7 år som produktutvecklare valde att satsa fullt på mitt egna företag 2018. Jag jobbar med det mesta från fåtöljer och soffor till bilar och båtar. Det sträcker sig även från små reparationer till full omklädsel.

Jag brukar säga att inget jobb är varken för stort eller för litet. Så tveka inte med att höra av dig om det är något du vill ha omklätt eller reparerat!

Mina Arbeten


Under åren har jag stött på många olika arbeten. Jag har klätt om både klassiska ikeamöbler och återskapat Geobergsfåtöljer från världsutställningen i New York 1939. Jag har lagat dragkedjor på jackor men också gjort ny inredning till flygplan. Inget jobb är för stort eller för litet!

Mina Värden


Kvaliteten prioriterar jag alltid över kvantiteten, vilket gör att det ibland tar lite längre tid. Men det viktigaste för mig är att kunden alltid ska vara nöjd. Det är även det jag tycker är så roligt med att jobba med möbeltapetsering, det ena arbetet är inte det andra likt även om der är en liknande möbel.

Kontakta mig

På grund av hög arbetsbelastning, måste jag hålla verkstaden stängd för besökare torsdagar och fredagar. Om du vill komma förbi, var vänlig och hör av dig och boka en tid.


Välkommen!